ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση στην τράπεζα

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στην Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και στην Εθνική Τράπεζα. Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα παρακάτω:

EUROBANK

Αρ. λογ/σμού: 00260024150201003583

IBAN: GR6502600240000150201003583

Δικαιούχος: ΓΕΝΕΤΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ

* Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με κάθε άλλο μέσο πληρωμής εκτός της αντικαταβολής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας, καθώς και η δέσμευση των προϊόντων, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας και στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, αναφέροντας ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση εμβάσματος από τρίτη τράπεζα που δεν συμπεριλαμβάνεται στις τρεις συνεργαζόμενες (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς) το κόστος εντολής εμβάσματος επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή του(ων) προϊόντος(ων), θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να μας δώσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.

Αντικαταβολή

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να το δηλώσετε στην αίτησή αγοράς του προϊόντος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας.

* Για ποσά μεγαλύτερα των 80€ και για συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία είναι κατόπιν παραγγελίας ή πρόκειται να παραλάβετε από το κατάστημα μας, παρακαλείστε να κάνετε κατάθεση προκαταβολής σε μία από τις τράπεζες μας για να επιβεβαιωθεί η παραγγελία. Η κατάθεση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Τέλος για παραγγελίες άνω των 400€ δεν θα ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής, οπότε ο πελάτης θα πρέπει να πληρώσει με έναν απο τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής που διαθέτει το site (Πιστωτική, Paypal, τραπεζική κατάθεση)

Οι προκαταβολές για αρώματα, κρέμες περιποίησης και άλλα προϊόντα δεν επιστρέφονται σε περίπτωση που κάποιος πελάτης αρνηθεί να παραλάβει την παραγγελία του για δικούς του λόγους ενώ το κατάστημα έχει αποστείλει το προϊόν στις συμφωνημένες μέρες.

Σε περιπτώσεις άρνησης παραλαβής παραγγελιών με αντικαταβολή από τον πελάτη από τη στιγμή που ήδη έχει αποσταλεί η παραγγελία, και εφόσον το κατάστημα έχει αποστείλει τη παραγγελία εντός των αναγραφομένων ημερών και έχει ενημερώσει τον πελάτη είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά για την αποστολή και τη διαθεσιμότητα, ο πελάτης υποχρεούται να καταθέσει το ποσό των μεταφορικών συν το ποσό της επιστροφής (2 x 3.50€) σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Επίσης σε περιπτώσεις άρνησης παραλαβής ή διαδοχικών ακυρώσεων το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει ενδεχόμενη νέα παραγγελία αν δεν προκαταβληθεί το συνολικό ποσό αυτής.

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover, και η χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank e-Commerce” της Eurobank και οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταδίδονται/μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Στην ασφαλή φόρμα συμπλήρωσης της Eurobank μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Παραλαβή από το κατάστημά μας.

Χωρίς χρέωση.

Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή είναι με πιστωτική κάρτα, γίνεται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας.